Slider

Contact rapid
Nume/Prenume

Telefon

Selecteaza polita asigurare

ASIGURAREA UTILAJELOR NEINMATRICULABILE

De ce ai nevoie?

Pentru a acoperi daunele materiale produse autovehiculelor/vehiculelor, autospecialelor neinmatriculabile, utilajelor (combine, tractoare, excavatoare, buldozere, incarcatoare, macarale, stivuitoare, etc.) atunci cand se afla depozitate in spatii deschise sau inchise special amenajate dar si pe timpul deplasarii catre punctele de lucru si in lucru.

Riscurile de baza asigurate : coliziuni (ciocniri, loviri sau izbiri) cu corpuri mobile sau imobile.

Riscurile suplimentare asigurate: caderi si rasturnari; incendiu si alte riscuri ( trasnet, explozie, caderea de corpuri, cutremur, furtuna, grindina, inundatie, avalansa de zapada, greutatea stratului de zapada, prabusire si alunecare de teren, etc); furt.

Se pot asigura bunurile pentru pagube produse acestora in timpul deplasarilor catre sau de la punctele de lucru, in timpul lucrului si in timpul in care acestea se afla depozitate / garate.

De asemenea, se pot acoperi cheltuielile suplimentare legate de limitarea daunelor, transportarea bunului avariat la atelierul de reparatie.

omniasig_logo
Ergo_logo-transparent
58318d3bd3ee0

Teaha Asigurari – Broker de Asigurare SRL
CUI 17529155; Inregistrat la ORC sub nr. J40/7813/2005; autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor nr. 3893; RBK – 292/15.06.2005; operator de date cu caracter personal nr. 17581