Lansare website Teaha Asigurari

Suntem bucuroși să vă anunțăm ca  am lansat noul site Teaha Asigurari. Am utilizat tehnologii și scripturi de ultimă generație pentru a vă oferii o experiență unica pentru navigarea de pe orice dispozitiv și de pe orice sistem de operare.

Avand in vedere ca tot mai multi clienti isi doresc ca riscurile de zi cu zi sa fie preluate de societatile de asigurare, noi oferim pe langa asigurarea obligatorie auto rca si alte tipuri de asigurari foarte populare si necesare in zilele noastre, precum asigurarea impotriva accidentelor si a furtului pentru autovehicule, asigurarea locuintei si a bunurilor, asigurarea medicala pentru calatoriile in afara tarii, asigurarea de malpraxis atat pentru personalul medico-sanitar cat si pentru furnizorii de servicii medicale, asigurarea de raspundere civila pentru contabili, avocati, asigurarea marfii transportate in trafic intern si international etc.

Serviciile noastre nu presupun doar vanzarea propriuzisa ci si consilierea,asistenta si suportul acordat atat in alegerea solutiei optime privind produsul de asigurare potrivit nevoilor dumneavoastra cat si asistenta noastra pe intreaga perioada de derulare a contractului de asigurare.

Pentru mai multe detalii viziteaza www.teaha.ro